Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Απόστολος Στύλος

Τα ηνία της ΑΕ Καρίτσας αναλαμβάνει ο Απόστολος Στύλος.

Ο 48χρονος (06/04/1971) τεχνικός, γεννημένος στο Βισμπάντεν της Γερμανίας και με καταγωγή από την Κατερίνη, εργάστηκε τελευταία στον Πιερικό και παλαιότερα σε Αιολικό, Ελπίδα Σκουτάρεως, Πύδνα Κίτρους και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Στύλο.

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μας για να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς, δηλαδή την κατάκτηση της 2ης θέσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Αποστολής έχει μεγάλη εμπειρία από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ενδεικτικά, υπήρξε προπονητής στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην Πύδνα Κίτρους, στην Ελπίδα Σκουτάρεως και στον Αιολικό Μυτιλήνης. Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στον Πιερικό.

Επιπλέον, η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπουτογιάννη Γιώργο, στη θέση του άμεσου συνεργάτη του κ. Στύλου, κατόπιν εισήγησης του προπονητή.

Ο Γιώργος αποτελεί μέλος της οικογένειας της Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας διατελέσει παίκτης και αρχηγός της ομάδας μας στο παρελθόν και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αποστόλη και το Γιώργο στη μεγάλη οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected