Κατηγορίες
Αθλήματα

Μέχρι τα προημιτελικά Αστρεινίδης και Γραμματικάκη

Εκτός ημιτελικής φάσης παρά την προσπάθεια τους έμειναν ο Φίλιππος Αστρεινίδης και η Χαρά Γραμματικάκη, στην διοργάνωση της Αιγύπτου. Ο Αστρεινίδης θα συνεχίσει την πορεία παίζοντας στην 4άδα των διπλών.

Έπειτα από πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο ταμπλό των μονών ο Φίλιππος Αστερινίδης και η Χαρά Γραμματικάκη, στο junior τουρνουά G5 της ITF που πραγματοποιείται στην Γκίζα της Αιγύπτου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Φίλιππος Αστρεινίδης πάλεψε με τον Ισπανό Carlos Guerrero Alvarez, χάνοντας δύσκολα με 6-2, 2-6, 6-3.

Στο ταμπλό των κοριτσιών η Χαρά Γραμματικάκη είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Ιταλίδα Νο.3 του ταμπλό Virginia Ferrera, όπου γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-1, αποχαιρετώντας το τουρνουά.

Ο Αστρεινίδης θα παραμείνει στην διοργάνωση, καθώς με συμπαίκτη τον Φώτη-Ανδρέα Αντωνιάδη, θα αναμετρηθούν στην ημιτελική φάση των διπλών, απέναντι στους Αιγύπτιους, Omar Ali και Ali Mounir.

Στα ημιτελικά των διπλών θα έχουμε και δεύτερη ελληνική ομάδα, καθώς ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Αλέξανδρος Ζερβός θα κοντραριστούν, απέναντι στους Νο.1 του ταμπλό, Abd Elrahman Hassan και Youssef Sadek.

telikos prwtathlitria dipla

Το σήκωσε στα διπλά η Παρετζόγλου

Εξαιρετική εβδομάδα διανύει η Νικολέτα Παρετζόγλου στο junior τουρνουά κάτω των 16 στην Κύπρο, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά, ενώ αύριο θα διεκδικήσει την κορυφή και στο ταμπλό των μονών.

Η δυνατή παρουσία της Παρετζόγλου στο τουρνουά της Λάρνακας αποδίδει καρπούς. Με συμπαίκτρια την Σέρβα Leontina Stojanovic, κατέκτησαν την πρώτη θέση στα διπλά, μετά από νίκη που πέτυχαν με 6-3, 6-4, στον τελικό απέναντι στην Clara Schoen από την Γερμανία και την Δάφνη Κουτσοφτά.

Το ελληνοσερβικό δίδυμο που αγωνιζόταν ως Νο.1 του ταμπλό, σε 4 αναμετρήσεις απώλεσε μόλις ένα σετ.

Η επιτυχίες της Παρετζόγλου όμως συνεχίζονται και στο ταμπλό των μονών, εκεί όπου προκρίθηκε στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Στα ημιτελικά η αθλήτρια μας, Νο.2 στο ταμπλό, επιβλήθηκε με 6-2, 6-2, της Λευκορωσίδας Yana Klimchuk.

Στον τελικό θα κοντραριστεί με την Κύπρια Νο.1, Κλειώ Μαρία Ιωάννου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected