Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

“Τριάρα” για τα Χανιά στο ντέρμπι! (vid)

Η ομάδα που φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη, αυτή κιόλας έφτασε στο τρίποντο! Ο λόγος για τα Χανιά, τα οποία έφτασαν σε θρίαμβο επί του Πλατανιά, κερδίζοντας με 3-0 στο χανιώτικο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μια νίκη, η οποία… βγάζει στα ανοικτά πλέον την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, αφού ανεβαίνει στη 2η θέση και “πιάνει” τον Απόλλωνα!

Για το λόγο αυτό, τα Χανιά παρουσιάστηκαν πραγματικά πολύ αποφασισμένα για τη νίκη κι αφού το α’ ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ, στην επανάληψη και μετά το πρώτο γκολ από τον Τζιώρα στο 60’, ουσιαστικά, ο Πλατανιάς δεν άντεξε… Βασικά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα του Γιάννη Τάτση μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα -που μάλιστα τις αντίκρυσε μέσα σε λίγα λεπτά- του Κόρτσταμ, που μαζί με τον Σούλη αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα.

Ακολούθησαν το δεύτερο γκολ από την εκπληκτική λόμπα -αλά… Τζιοβάνι- του Δημητριάδη στο 78’ και το τρίτο γκολ από τον Πάνο στο 89’.

Για τον Πλατανιά θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε με πρωταγωνιστή τον Τσαμούρη στο 58’ με το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή στο 0-0.

Τα Χανιά συνεχίζουν έτσι την ανοδική τους πορεία, ενώ ο Πλατανιάς παρότι παρουσιάστηκε σε μια καλύτερη κατάσταση τουλάχιστον μέχρι την αποβολή του Κόρτσταμ, γνωρίζει μία ακόμα ήττα και παραμένει μακριά από τη ζώνη των πλέι οφ.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (68′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90′ Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75′ Γιάκος).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Πουρζιτίδης (79′ Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (84′ Κωστίκος), Ουές (84′ Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected