Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Ατρόμητο ο Nill De Pauw!

Την απόκτηση του Νιλ ντε Πο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Ο 30χρονος (06/01/1990) Βέλγος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στη Κινσάσα του Κονγκό και με 10 συμμετοχές στην U21 του Βελγίου, έμεινε ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ, στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο (7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Τουρκίας), ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ζούλτε Βάρεγκεμ, Γκινγκάμπ και Λόκερεν.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Νιλ Ντε Πο (Nill De Pauw)!

Ο Βέλγος εξτρέμ θα αποτελέσει την μεταγραφή που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στην επιθετική δημιουργία αφού διαθέτει εξαιρετικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία.

Ο Ντε Πο έχει μέχρι σήμερα συνολικά 358 συμμετοχές με 55 γκολ και 55 ασίστ με τις φανέλες των Λόκερεν, Γκινγκάμπ, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Ρίζεσπορ έχοντας αγωνιστεί 16 φορές στο Europa League.

O νέος παίκτης του Ατρομήτου μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ τόσο δεξιά όσο και αριστερά όπως επίσης και σαν επιτελικός μέσος πίσω από τον επιθετικό.

Ο 30χρονος Βέλγος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.”

Ατρόμητος: Ντε Πο και επίσημα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected