Κατηγορίες
Basket

Το…βιολί του ο ΑΟΚ Βέροιας, πέρασε και από την Κατερίνη!

Τη 13η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο ΑΟΚ Βέροιας, που ξεκίνησε με το ίδιο…μοτίβο και τον δεύτερο γύρο της Α ΕΚΑΣΚΕΜ!

Σε μία αναμέτρηση όπου η διαφορά δυναμικότητας των δύο μονομάχων ήταν περισσότερο από εμφανής, ο Πιερικός Αρχέλαος πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην κορυφαία ομάδα της κατηγορίας τον ΑΟΚ Βέροιας και υπέστη μία μεγάλη σε έκταση ήττα με 43-70.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα συνέχισαν το αήττητο σερί τους μετρώντας πλέον 13 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με την ομάδα της Κατερίνης από την άλλη να υποχωρεί στο 4-9.

Όπως αναφέρει το katerinisport, στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα της Βέροιας έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και προηγήθηκε με 0-14, με τον Πιερικό Αρχέλαο να βρίσκει τους πρώτους πόντους του στο ματς έπειτα από επτά λεπτά παιχνιδιού (2-14, 2′ και 58”). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν γκάζι και έκλεισαν την περίοδο με προβάδισμα 16 πόντων (4-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και με δύο εύστοχα τρίποντα έριξαν τη διαφορά στους 10 με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τη σειρά τους και να ανεβάζουν το προβάδισμά τους δυο φορές στους 15 πόντους και μία στους 16 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πηγαίνοντας εν τέλει στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 25-40.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Θανάση Τοπούζη προσπάθησαν να μπουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, μείωσαν εκ νέου την ψαλίδα στους 10 πόντους (30-40) και με καλή άμυνα κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από το καλάθι μέχρι τα μέσα περίπου της περιόδου. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΚ Βέροιας ευστόχησε δις από τα 6,75 και έδωσε ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση κλείνοντας την περίοδο με διαφορά 21 πόντων (33-54).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα της Βέροιας να μην αφήνει τον Πιερικό Αρχέλαο να μειώσει περαιτέρω τη διαφορά και εν τέλει να φεύγει από την Κατερίνη με μία εμφατική νίκη με τελικό σκορ 43-70.

Διαιτητές: Χρυσάφης Στ. – Γρηγοριάδης.
Δεκάλεπτα: 4-20, 25-40, 33-54, 43-70.

Πιερικός Αρχέλαος (Τοπούζης): Χατζηαγοράκης 5, Πολυχρόνης 2, Μποζίνης, Τζιοβάρας 17 (3), Μυλοβιάνος 2, Καρυπίδης, Φανούλης, Παπαπέτρου 4, Κουπάντσης 7 (1), Ζαρκανέλας 2, Ρέντζος 2, Αναγνώστου 2, .

ΑΟΚ Βέροιας (Τριχόπουλος): Ουσούζογλου, Καραθανάσης 10 (2), Γκίτκος 8 (2), Ιωαννίδης 18 (1), Κασαμπαλής 12, Τριχόπουλος 2, Χρήστου 3, Χαραλαμπίδης 17 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected