Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχώρησε από τον Διγενή ο Δημήτρης Σίτσας

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Διγενή Νεοχωρίου ο Δημήτρης Σίτσας.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, η παραμονή του 48χρονου τεχνικού ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς η διοίκηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να ενισχύσει το ρόστερ.

Ουσιαστικά δεν υπήρχε διάθεση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον έμπειρο τεχνικό να ξεκαθαρίζει στην διοίκηση πως αν δεν υπάρξει ενίσχυση δύσκολα θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Γ΄Εθνική και πως ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει.

Αύριο θα βρεθεί στο “Μπ. Παπαχαντζής” να αποχαιρετήσει τους παίκτες με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Νεοχωρίτες έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με τον πρώην τεχνικό των Μετέωρων, Σπύρο Ευαγγέλου.

Για την ιστορία όταν ο Σίτσας ανέλαβε το Νεοχώρι οι “ερυθρόλευκοι” μετρούσαν 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες και επί των ημερών του ο Διγενής έφτασε τους 18 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα 3 βαθμούς πίσω από την ζώνη της παραμονής.

Η ανακοίνωση :

«Το Δ Σ του Α Ο Διγενή Νεοχωρίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σιτσα Δημήτριο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected