Κατηγορίες
Super League 2

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης

Την πλέον ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Εργοτέλης που επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Έφορντ που πέτυχε χατ τρικ.

Η Κρητική ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο ΕΑΚ Κέρκυρας κόντρα στην τοπική ομάδα (που κατέβηκε με μόλις 13 παίκτες) και πέτυχε την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα (έχει επίσης μία ισοπαλία και επτά ήττες). Ο Εργοτέλης δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες, έχασε πέναλτι και θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό, έχασαν πέναλτι με τον Έφορντ, όμως πριν την λήξη του πρώτου μέρους κέρδιζαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Έφορντ και του Μπαράτα. Στην επανάληψη ο Εργοτέλης πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Αμερικάνο φορ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Συνθέσεις

Κέρκυρα : Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (46′ Ντενικολό), Γκίτσης, Πέντρο, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Μίσκου, Λεπενιώτης

Εργοτέλης : Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Πέιος, Κοιλιάρας (67′ Μπότε), Τσέλιος, Μπουτσάκης (60′ Κατσούρι), Μπουρσέλης, Έφορντ (75′ Μεντχάτ), Ροβίθης, Μπαράτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected