Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Παίρνει και Κραγιόπουλο ο Πλατανιάς, εντάσσονται στο ρόστερ ως δανεικοί οι Γιούσης και Μπάμπης

Εντυπωσιακά φαίνεται να ολοκληρώνει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Πλατανιάς! Η χανιώτικη ομάδα αποκτά δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, αλλά και έναν ακόμη από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Όπως αναφέρει το athlitiko, τη φανέλα των “ερυθρολεύκων” θα φορέσουν στη συνέχεια της σεζόν οι Χρήστος Γιούσης και Πάρης Μπάμπης -παίκτες που έρχονται από την ΑΕΚ- ενώ επίσης, στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Κραγιόπουλος (φωτ), ο οποίος στη μοναδική συμμετοχή του με τον Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε εκτός έδρας στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στα Χανιά το Σάββατο προκειμένου να ενταχθούν στη διάθεση της ομάδας και ειδικότερα του Γιάννη Τάτση. Μένει να φανεί μάλιστα εάν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οι παίκτες της ΑΕΚ

Γιούσης και Μπάμπης είναι 21 ετών (γεννηθέντες το 1999). Ειδικότερα ο Γιούσης έρχεται κατευθείαν από την ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στο ρόστερ της τα τελευταία τρία χρόνια όπου μάλιστα έχει μετρήσει 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό 2 γκολ, τα οποία έχει πετύχει πριν από τρεις σεζόν κόντρα στην Καλλιθέα στο Κύπελλο. Φέτος ο Γιούσης είχε μία συμμετοχή, 12 λεπτών στο ματς που έγινε πριν από λίγο καιρό απέναντι στη Λάρισα.

Από την άλλη, ο Μπάμπης έρχεται στον Πλατανιά από την Καλαμάτα, όπου ήταν βασικός στέλεχος από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, μετρώντας 14 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και άλλες 3 στο Κύπελλο. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Εχει αγωνιστεί ως δανεικός και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Κραγιόπουλος

Ωστόσο, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών που έρχονται από την ΑΕΚ, ο Πλατανιάς ενισχύεται και με έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος ήταν στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτός είναι ο Μανώλης Κραγιόπουλος, 22 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ. Ο νέος παίκτης του Πλατανιά δεν είχε ουσιαστικά συμμετοχές με την “ελαφρά ταξιαρχία”, κάτι που μπορεί να οφείλεται στο μεγάλο ρόστερ που έχει η ομάδα. Βασικά, αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, που σκόραρε κιόλας ένα από τα πέντε γκολ για τον Απόλλωνα και μάλιστα υπάρχει τώρα το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει… εκ νέου τον ίδιο αντίπαλο, αλλά αυτή τη φορά ως παίκτης του Πλατανιά! Πριν τον Απόλλωνα Σμ., τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Πιερικού στη Γ’ Εθνική, μετρώντας σε σύνολο 47 συμμετοχές και 9 γκολ… Είναι παίκτης που έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Αρσεναλ, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.

Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς πραγματοποιεί έναν αριθμό επτά μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο που μπορεί προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ και σε κάθε περίπτωση να έχει μια καλύτερη πορεία από εδώ και στο εξής… Φυσικά, μένει να επιβεβαιωθεί επίσημα και η προσθήκη του Βουκελάτου στο ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected