Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μουρίνιο – Γουαρδιόλα, σημειώσατε 1! (vid)

Η Τότεναμ νίκησε 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι με τα δύο πρώτα εύστοχα σουτ της σε όλο το ματς, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και τελείωσαν με δέκα παίκτες!

Οι «σπερς» πλησίασαν στους τέσσερις πόντους την Τσέλσι στη μάχη της τετράδας, ενώ η Σίτι έμεινε στο -22 από τη Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει το novasports, η Σίτι στο πρώτο μέρος έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Στο 27′ ο Αγουέρο σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ στην περιοχή, ενώ στο 40′ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από τον Οριέ. Ο Γκουντογκάν ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Γιορίς του είπε «όχι», με τους γηπεδούχους να ζητούν αποβολή με δεύτερη κίτρινη (είχε παρατηρηθεί νωρίτερα) στον Στέρλινγκ για «βουτιά» του στην επαναφορά μετά από την επέμβαση του Γάλλου τερματοφύλακα. Ο Αγουέρο αστόχησε από κοντά και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, το οποίο έληξε χωρίς τέρματα.

Η Σίτι συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β’, αλλά στο 61′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζιντσένκο με δεύτερη κίτρινη.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αστοχία τους με τον Μπερχβάιν να ανοίγει το σκορ με τρομερό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τους «σπερς»! Ήταν το πρώτο σουτ των γηπεδούχων σε όλο το ματς, την ώρα που η Σίτι είχε κάνει 13!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν πλέον στο καναβάτσο και στο 71′ ο Σον την αποτελείωσε με ωραίο σουτ μετά από τρομερή μπαλιά του Εντομπελέ.

O Nτε Μπράινε με τρομερό σουτ στο 89′ παραλίγο να κρεμάσει τον Γιορίς που όμως αντέδρασε σωστά, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μπ. Σίλβα που κόντραρε στον Σάντσες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected