Κατηγορίες
Basket

ΠΑΟΚ : Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική του ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο στο «Παλατάκι» κόντρα στον τον Κολοσσό

Όπως αναφέρει το basketblog, ο ΠΑΟΚ έπεσε σε ξέρα και «ναυάγησε» μέσα στο «Παλατάκι», καθώς έχασε με 88-77 από τον Κολοσσό και έτσι παρέμεινε βυθισμένος στην ζώνη του υποβιβασμού. Τα απόνερα του ναυαγίου δεν σταμάτησαν μετά το ματς. Η θύελλα που ξέσπασε είχε και συνέχεια, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης υπέβαλε την παραίτησή του!

Ο 44χρονος Ελληνας κόουτς είχε ξεκινήσει την σεζόν ως συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη. Στις 20/10/2019 ο ΠΑΟΚ και ο Φλεβαράκης προχώρησαν σε διαζύγιο μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 92-74 από την Νεπτούνας στο BCL. Ως τότε η ομάδα είχε σκορ 1-3 στην Α1 και 0-3 στο BCL.

H διοίκηση έβαλε αρχικά προσωρινά στο τιμόνι τον Χαραλαμπίδη, αλλά αποφασίστηκε λίγο μετά να παραμείνει πρώτος προπονητής της ομάδας.

Με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον ρόλο του πρώτου προπονητή ο ΠΑΟΚ είχε σκορ 4-10 στην Α1 και 4-6 στο BCL.

Στο Basketball Champions League o ΠΑΟΚ έχει ήδη αποκλεισεί. Στην Α1 βρίσκεται προτελευταίος με σκορ 5-13 και ο βρόγχος του υποβιβασμού έχει αρχίσει να τον πνίγει.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φαίνεται να έκανε δεκτή τη παραίτηση και ήδη αναζητάει τον αντικαταστάτη του Χαραλαμπίδη. Βέβαια, ο χρόνος δεν πιέζει, καθώς υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να χειριστούν το όλο θέμα χωρίς άγχος και χωρίς να πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χαραλαμπίδη εδώ και τώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected