Αθλήματα

Μεγάλη νίκη του Φαίακα Κέρκυρας!

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ο Φαίακας πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 19-17 επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την αποφυγή των playout, δια χειρός Κουλούρη.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε εξαιρετικά ποσοστά στις αποκρούσεις (50%) και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές για την νίκη της ομάδας του Νίκου Ριγανά, η οποία γενικότερα αν και παρουσίασε μια μικρή αστάθεια σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ήταν άκρως αποτελεσματική εκεί που χρειάστηκε.

Όπως αναφέρει το e-handball, στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν επιβάλλει τον ρυθμό τους, ωστόσο στην συνέχεια η εικόνα άλλαξε με τον Φαίακα να περνάει μπροστά και να παίρνει μια διαφορά ασφαλείας μετά το 45:00. Όσον και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Παπακώστα, τα λάθη που έκαναν σε ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Δούγιας με 6 τέρματα, ενώ από την πλευρά του Ιωνικού ο Αποστολίδης σημείωσε 5 γκολ.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ 19-17

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-3, 3-4, 4-7, 6-8, 8-9 (ημχ.) 11-9, 11-11, 13-13, 16-13, 17-15, 19-17

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς): Κουμαραδέλης, Δούγιας 6, Δέσπος 2, Κουλούρης, Γιαβασίδης 2, Σκουρτάι, Γεωργαλής, Χερουβείμ, Δελλής, Όντσεφ 5, Βλαχόπουλος, Χάλαρης 4, Γιαννακόπουλος, Κορακιανίτης, Καραγκιοζίδης, Νάστος.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Μάκης Παπακώστας): Τσακνής, Παπαπούλιος 2, Νικολαΐδης, Αϊβαλιώτης 3, Νομικός, Αργυράκης, Γκέρτσος, Αποστολίδης 5, Ζαχάρης, Συγγάρης, Μπούτος, Μαντζόπουλος 3, Χελιώτης, Λιόλιος 4, Τσάτσας, Μπουλούμπασης.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 6-7, Πέναλτι: 0/0-3/4

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Β’ ομάδας Παπακώστας Ευθύμιος απευθύνθηκε με έντονο ύφος μπροστά από το τραπέζι της γραμματείας προς το διαιτητή Πατιό Κων/νο λέγοντάς του το παρακάτω: «Πες τον άλλον τον κομπλεξικό να μην μας κουνάει το κεφάλι και είναι εδώ για να κάνει τη δουλειά του». Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο διαιτητή Τσιάνα Βασίλειο λέγοντάς του: «είσαι κομπλεξικός» και στη συνέχεια απείλησε τους διαιτητές λέγοντας: «και τι θέλετε; Να βγάλουμε κι εμείς ανακοίνωση όπως ο Φαίακας για να μας παίζουνε και εμάς καλύτερα στην Αθήνα;»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected