Football League

Νίκη στα…χασομέρια για τον Ολυμπιακό Βόλου! (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας με 2-1 την Καλαμάτα, χάρη σε τέρμα του Τσίτα στο 92’.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα στη «Μαύρη θύελλα», η οποία δεν απείλησε στην αναμέτρηση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το τέρμα που δέχθηκε, ο Ολυμπιακός, προήλθε από λάθος κοντρόλ του Ξενοδόχοφ. Αξίζει να αναφερθεί πως η αναμέτρηση, Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμάτα, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Βόλου για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ανώτερος, πετυχαίνοντας και γκολ με την έναρξη του παιχνιδιού, με κοντινό πλασέ του Τσιάρα στο 3’. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού δημιούργησαν πολλές φάσεις, όμως, δέχθηκαν τέρμα από λάθος κοντρόλ του Ξενοδόχοφ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μπουσμπίμπα για να ισοφαρίσει σε 1-1, με πλασέ από κοντά στο 31’. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 92’, με κοντινή κεφαλιά του Τσίτα, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μπουτζίκου από την αριστερή πλευρά.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Goalpost

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ (65’ λ.τρ. Γιδόπουλος), Γραικός, Βοσνακίδης (46’ Φαζός), Ρόκας (60’ Κόλα), Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Κέρη, Βασιλούδης, Τσίτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Καντούτσης, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Πέεφ (58’ Πέεφ), Νατσιόπουλος, Ιντρίσι (70’ Αλεξόπουλος), Νταούντ, Ηλιόπουλος (76’ Οσμανάγκιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected