Κατηγορίες
Football League

Σόκαρε τη Βέροια στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω!

Νίκη-ανάσα για το Αιγάλεω, την ώρα που ο ΝΠΣ Βέροια έχασε σημαντικό έδαφος για την άνοδο στη Super League 2.

Το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο ρέφερι κ. Βλάχος από την Ανατολική Αττική υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιλιγκίρη από τον Πολύζο, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, το Αιγάλεω κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όμως ο Μανιώτης είχε καλή τοποθέτηση και απομάκρυνε τον κίνδυνο για τους Ημαθιώτες.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια σημαντική φάση από πλευράς “Βασίλισσας”, που είχε μεν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την απόκρουση του Βοσνιάδη σε εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πέντα προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Σικαλιάς.

Στο 63′ η Βέροια είχε σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Πόζογλου αρχικά και στη συνέχεια ο Παυλίδης έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ του Αιγάλεω.

Στο 73′ και πάλι ο Σικαλιάς είπε “όχι” στον Πέντα, όπως και ένα λεπτό αργότερα στην ατομική προσπάθεια του Παυλίδη.

Η φάση που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον ρέφερι να υποδεικνύει πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη από τον Πολύζο.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Συνθέσεις

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36′ λ.τ. Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουέρε (71′ Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90+1′ Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (84′ Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (80′ Καραγιάννης), Πασάς.

*φωτ. pliroforiodotis.gr από τον πρώτο γύρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected