Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δεύτερη νίκη και πρόκριση για τον Άρη (photos+vids)

Με το γρήγορο γκολ του Λάρσον ο Άρης πέρασε από το Περιστέρι με 1-0 επί του Ατρόμητου και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης βρήκε γκολ νωρίς και πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 στην ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας στο «Βικελίδης» με τον Λάρσον να υπογράφει την είσοδο στους «4» του θέσμου χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 15′.

Το γρήγορο γκολ του Λάρσον μπλόκαρε τον Ατρόμητο που δεν μπόρεσε να βρει τις κατάλληλες απαντήσεις για την ανατροπή. Παρόλα αυτά, απείλησε πρώτος με τον Βέλλιο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 7′.

Στην επανάληψη, ο Άρης δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους, άγγιξε το δεύτερο τέρμα με τον Ιντέγε στο 82′ και πήρε μια «σβηστή» πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που εξακολουθεί να έχει σοβαρό θέμα στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα.

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Κατράνης, Κιβρακίδης (68΄Ραμπέγιο), Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης (84΄Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61΄Μανούσος), Βέλλιος

ΑΡΗΣ (M. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (90+1΄Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης (88΄Σόουζα), Λάρσον (79΄Ντουρμισάι), Ιντέγε

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στo onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected