Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς!

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ιταλό Gabriele Maria Noce με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στα ημιτελικά των διπλών προκρίθηκαν οι Μάρκος Καλοβελώνης και Λευτέρης Θεοδώρου.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Noce με 6-2, 7-5 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση της 1ης εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour.

Όπως αναφέρει το tennisnews, στο 1ο σετ ο 19χρονος Έλληνας τενίστας ήταν πολύ καλύτερος και “ξέφυγε” με 5-1, για να το κλείσει στα 8 games. Στο 2ο σετ ο Πέτρος απώλεσε προβάδισμα με 4-2 και βρέθηκε πίσω με 4-5, αλλά χάρη σε ένα νέο break ανέκτησε το πάνω χέρι, στο 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία για το 7-5 και ολοκλήρωσε τη νίκη του σε 1 ώρα και 53 λεπτά.

Ήταν η 2η νίκη στο τουρνουά για τον Πέτρο, που θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του είχε αποκλείσει το Νο.5 του ταμπλό, Michal Dembek, με 5-7, 6-2, 7-6 (6). Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο Zizou Bergs, No.2 στο ταμπλό και Νο.523 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο διπλό των ανδρών, οι Μάρκος Καλοβελώνης και Λευτέρης Θεοδώρου επικράτησαν των Γερμανών Lasse Muscheites και Stefan Seifert, No.3 στο ταμπλό, με 1-6, 6-3, 11-9. Οι δύο Έλληνες παίκτες προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν το κορυφαίο δίδυμο του ταμπλό, την Αυστριακή David Pichler και τη Γερμανια Kai Wehnelt.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected