Κατηγορίες
Football League

Η Καλαμάτα το γκολ, η Τρίγλια τις ευκαιρίες!

Άλλη Καλαμάτα με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της, που πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη και ανέβηκε (έστω προσωρινά) στη 12η θέση.

Η ομάδα της Μεσσηνίας επικράτησε με 1-0 του ΠΟ Τρίγλιας, χάρη σε τέρμα του Οσμάναγκιτς στο 28ο λεπτό, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά τους φιλοξενούμενους που είχαν τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ!

Χαρακτηριστικό είναι πως στο 6ο λεπτό, η ομάδα της Χαλκιδικής απείλησε με κεφαλιά του Σγουρή αλλά και στο 15′ σε τετ-α-τετ του Ντούνγκα, που δεν σημάδεψε σωστά.

Κι αφού οι “κυανόλευκοι” απέτυχαν να σκοράρουν, στο 28′ ο Μπουσμπίμπα έκανε την προσπάθεια απο δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Οσμαναγκιτς που έκανε το πλασέ στην κίνηση και νίκησε τον Παλαβράκη.

Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση και πάλι με τον Ντούνγκα, αλλά αυτή τη φορά ο Μαντζάρης ήταν σε ετοιμότητα, όπως επίσης και στο 44′ σε σουτ του Ευθυμιάδη.

Στο 49′ ο ΠΟΤ είχε νέα κλασική ευκαιρία, όταν ο Ζώτος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Ευθυμιάδη που έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69′ ο Οσμάναγκιτς είχε καλή στιγμή να πετύχει δεύτερο γκολ και να “κλειδώσει” τη νίκη της ομάδας του, ενώ στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χριστοφιλέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 90+2′ η Τρίγλια είχε την τελευταία καλή στιγμή στο ματς, αλλά ο Λεμονής σούταρε άουτ.

Συνθέσεις

Καλαμάτα : Μαντζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάναγκιτς (81′ Νάσερ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (86′ Καντούτσης), Ελ Ιντρίσι (62′ Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα.

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος, Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66′ Λεμονής), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης

*φωτ. Sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected