Κατηγορίες
Football League

Ισοπαλία με…buzzer beater για τη Βέροια, ένα ακόμη βήμα για την άνοδο τα Τρίκαλα!

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να παίρνει την ισοπαλία στο 90+5′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασά.

Η ομάδα των Τρικάλων κρατούσε μια πολύ σπουδαία νίκη για 94 λεπτά αγώνα, όμως το χέρι του Οικονομόπουλου έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν έναν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στη Super League 2.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΤ έχασε μεν δύο βαθμούς για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ωστόσο το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό καθώς κατάφερε να περάσει αλώβητος από μία ακόμη δύσκολη έδρα και έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, να κάνει ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.

Μπροστά σε λίγους (συγκριτικά με την κρισιμότητα του αγώνα) θεατές αλλά σε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, η Βέροια είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, σε σουτ του Πέντα που πέρασε άουτ.

Στο 12′ όμως οι “κυανέρυθροι” άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παπαγεωργίου βρήκε εξαιρετικά τον Σταματή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Πολίτη (πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τη “Βασίλισσα”) και “έγραψε” το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Στο 19′ ο Πελάεθ σούταρε από καλή θέση, η μπάλα όμως πέρασε εκτός εστίας και στο 32′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων, όταν το σουτ του Πασά είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 36′ η Βασίλισσα είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Πόζογλου σούταρε, ο Γιακουμής απέκρουσε, ο Πασάς πήρε το ριμπάουντ αλλά έβαλε την κόντρα ο Γιαννίτσης και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τη Βέροια, όταν την προβολή του Μαραγκού από κοντά, απεσόβησε ο τερματοφύλακας Γιακουμής.

Από το 75′ και έπειτα, η Βέροια πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και με τις αλλαγές του κόουτς Γεωργιάδη, έγινε ακόμη πιο επιθετική.

Ωστόσο η ισοφάριση ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+5′ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οικονομόπουλου και ο ρέφερι κ. Τσέτσιλας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πασάς, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Πολίτης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Παυλίδης (77′ Καραγιάννης), Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (46′ Ζούρκος), Πέντα, Γεωργιάδης, Πόζογλου (63′ Κανούλας).

Τρίκαλα : Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Πελάεθ (67′ Λώττας), Τσίπρας (85′ Άλεξιτς), Παπαγεωργίου, Σταματής (77′ Τεγούσης), Πέλκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected