Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κερδίζει και στη μέτρια μέρα της η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ τα βρήκε…σκούρα απέναντι στην ουραγό Νόριτς, αλλά βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Σάντιο Μανέ, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο «Carrow Road».

Η ομάδα του Κλοπ έβαλε άλλη μια νίκη στο «σακούλι», αύξησε τη διαφορά στο +25 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και περιμένει να περάσει ο καιρός για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 30 χρόνια.

Δεν ήταν καλή. Καθόλου. Δεν είχε καμία σημασία. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Νίκησε! Εδώ και πάρα πολύ καιρό η απόδοση της Λίβερπουλ δεν επηρεάζει το εάν θα νικήσει ή όχι. Θα νικήσει! Το επανέλαβε στο “Κάροου Ρόουντ”, όπου επικράτησε δύσκολα 0-1 της Νόριτς, για να βρεθεί στο τρελό +25 από τη Σίτι και να διευρύνει ένα σωρό ιστορικά επιτεύγματα. Οπως αυτό της κορυφαίας συγκομιδής στην ιστορία των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων στην 26η αγωνιστική. Καμία άλλη, ποτέ, δεν είχε περισσότερους βαθμούς.

Συνθέσεις

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Χέινλι, Τσίμερμαν, Μπάιραμ (25′ λ.τ. Λιούις), Ααρονς, Τετέι (84′ Ντρμιτς), Ρουπ (83′ Μπουεντιά), ΜακΛιν, Ντούντα, Κάντγουελ, Πούκι

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (84′ Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ (60′ Μανέ), Χέντερσον, Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (60′ Φαμπίνιο), Φιρμίνο, Σαλάχ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected