Αθλήματα

“Δια πυρός και σιδήρου” πέρασε από την Έδεσσα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΔΑΚ Έδεσσας με του Αερωπού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά συμπτώματα αστάθειας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με 25-23 απέναντι στον Αερωπό ManDynamic και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη παρά τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο ματς, βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο γκολ παρά την διαφορά των επτά τερμάτων που είχαν πάρει οι «ερυθρόλευκοι».

Όπως αναφέρει το e-handball, στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού το σύνολο του Νέναντ Κλιάιτς, ο οποίος πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στον πάγκο των Πειραιωτών, έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και με όπλο του την σκληρή άμυνα προηγήθηκε με 4-1 (10’). Μέχρι και το 25’ του 1ου ημιχρόνου ο Αερωπός δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να ξεμακρύνουν στο σκορ, όμως ένα σχεδόν «νεκρό» διάστημα μεταξύ 26’ και 40’ έδωσε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να βάλει γερές βάσεις για την νίκη.

Με τους Βαφείδη, Θεοδωρόπουλο και Δημάκη να δίνουν λύσεις στην επίθεση και τους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν με το σταγονόμετρο, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πλησιάσουν επικίνδυνα (23-24) τρία λεπτά πριν το τέλος. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να φεύγει από την Έδεσσα με δύο βαθμούς και μια νέα «προβληματική» εμφάνιση στις αποσκευές του.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Τζηράς με 8 γκολ, ενώ από τους Εδεσσαίους ο Μισαηλίδης σημείωσε 6 τέρματα.

Πεντάλεπτα: 1-2, 1-4, 4-6, 7-8, 8-10, 9-13 (ημιχ.) 10-16, 12-19, 16-20, 19-22, 21-24, 23-25

Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας 1, Μαυροδουλάκης 2, Γάτσης, Θεοδωρόπουλος 5, Δημάκης 5, Μπάρμπας, Βαφείδης 4, Μισαηλίδης 6, Αποστολίδης, Στάτσκος, Μουμτσιδέλης, Λιόφης, Ρότζιος

Ολυμπιακός (Νέναντ Κλιάιτς): Σπίκιτς, Τζηράς 8, Καραμπουρνιώτης, Λέμος 3, Μάλλιος, Τερλέτσκι, Τζέριτς 4, Κανδύλας, Σανίκης 4, Μπάγιος, Όστοϊτς 3, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσίλης 2, Καρβάτσκι 1

Δίλεπτα: 3 – 2
Πέναλτι: 4/6 – 4/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected