Κατηγορίες
Football League

Περίπατος για τον Ιάλυσο, απίστευτο σκηνικό με την πτώση του…δοκαριού! (photos)

Με τον Κονέ να πετάει φωτιές στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, ο Ιάλυσος επικράτησε με 4–0 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Οικονομίδειο» και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας.

Ο έγχρωμος άσσος των γηπεδούχων, πέτυχε και τα τρία τέρματα στα πρώτα 45 λεπτά κάνοντας …πάρτι στην περιοχή της ομάδας του Βόλου. Ο Κονέ ήταν ο καθοδηγητής των γηπεδούχων στα πρώτα 45 λεπτά και ο Ιάλυσος έβγαλε πάθος και δύναμη, στοιχεία απαραίτητα και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και λόγω όμως του πολύ δύσκολου αγωνιστικού χώρου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα βαρύς από την καταρρακτώδη βροχή που είχε πέσει μια ημέρα πριν στο νησί της Ρόδου. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Μαστραντωνάκη ο οποίος είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας του αφού όλα «βγήκαν» από δικές του μπαλιές.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έδειξε ικανός ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι και ο Ιάλυσος κατέβασε «στροφές» κάνοντας περισσότερο διαχείριση. Ήταν ένα ημίχρονο που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στον κόσμο πέρα από ένα ακόμα τέρμα το οποίο αυτή τη φορά πέτυχε ο Ντιατά. Το απρόοπτο συνέβη μετά το 80’ και δεν ήταν αγωνιστικό μιας και εντελώς ξαφνικά το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε από τη θέση του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πιο κάτω. Το παιχνίδι σταμάτησε για περίπου 4 λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά και συνεχίστηκε κανονικά.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάττας, Παγώνης, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης (68’ Ντιατά), Χειρίτραντας (74’ Πετράκης), Κονέ (85’ Πριόνας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης (46’ Παπαιωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Iyanga (46’ Κόλα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected