Αθλήματα

Ήττα “στα σημεία” για την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Zed Open Women’s Tennis των 60.000 δολαρίων, καθώς ηττήθηκε στους τελευταίους πόντους του super tie-break από την Κινέζα Yidi Yang.

Παρότι βρέθηκε πίσω με σετ, η Παπαμιχαήλ έφτασε κοντά στην ανατροπή και στην πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Καΐρου, στο τέλος όμως “λύγισε” από την Κινέζα Yidi Yang με 6-3, 2-6, 10-8.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 27χρονη Ελληνίδα προηγήθηκε με 3-0 στο super tie-break που έκρινε τη νικήτρια της αναμέτρησης, αλλά η Κινέζα παίκτρια κέρδισε τους 4 επόμενους πόντους. Οι δυο παίκτριες πήγαιναν πόντο-πόντο έως το τέλος, η Yang όμως έφτασε πρώτη σε match point και το αξιοποίησε, για να διαμοφώσει το 10-8, έπειτα από 1 ώρα και 44 λεπτά συνολικού αγώνα.

Θυμίζουμε πως η Δέσποινα είχε πετύχει μια νίκη στα προκριματικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της ITF, καθώς στην πρεμιέρα της στο Κάιρο είχε κερδίσει εύκολα την Αιγύπτια Merna Refaat, με 6-0, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected