Κατηγορίες
Super League 1

Στο 85′ την ισοπαλία ο Αστέρας, παραμένει “ζωντανός” για τα play off

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην Τρίπολη αλλά έμεινε με δέκα παίκτες και ο Αστέρας κατάφερε να πάρει βαθμό που τον κρατάει ζωντανό για τα playoffs.

Με πέναλτι του Μακέντα στο 51′ – που καταλογίστηκε μέσω VAR και εκτελέστηκε σωστά δις – ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, αλλά οι Πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω ανόητης αποβολής του Ζαχίντ στο 64′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αστέρας ισοφάρισε στο 85′ με κοντινό πλασέ του Χαουρέγκι. Τεράστια ευκαιρία ο Περέα στις καθυστερήσεις

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, τα νεύρα και η ένταση, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1. Οι «πράσινοι» ούτως ή άλλως είχαν εξασφαλίσει πως θα τερματίσουν τέταρτοι ό,τι και να γίνει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, την ώρα που οι Αρκάδες «καίγονταν» για βαθμούς για να καταφέρουν να έχουν πιθανότητες για τα playoffs. Ο βαθμός της ισοπαλίας με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι απαραίτητα κακός για τον Παναθηναϊκό που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαχίντ, ενώ ο Αστέρας έμεινε «ζωντανός» έχοντας μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει τα playoffs.

Ο Μακέντα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 50’ του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε δυο φορές αφού ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παπαδόπουλος είχε μετακινηθεί από τη γραμμή του τέρματός του, ενώ ο Χαουρέγκι πέντε λεπτά πριν το τέλος του ενενηντάλεπτου, έφερε το ματς στα ίσα και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το φινάλε της αναμέτρησης είχε ξανά ένταση μεταξύ των παικτών, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο, ωστόσο, να αποθεώνει τον Γιώργο Δώνη και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση στη διαμάχη του Έλληνα τεχνικού με τη διοίκηση της ομάδας.

Χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερο θέαμα κύλησε ο αγώνας στην Τρίπολη. Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, αφού απουσίαζαν Σένκεφελντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης και Αγιούμπ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να προχωρήσει στη χρησιμοποίηση παικτών όπως οι Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Αποστολάκης, Ανουάρ και Νάγκι στο αρχικό σχήμα. Ο Αστέρας από την πλευρά του δεν είχε τον Μπαράλες που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν τον αγώνα κι έμεινε εκτός 18άδας, χάνοντας σημαντική δύναμη από τη γραμμή «κρούσης» του.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Τασουλής (78′ Σίτο), Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (19′ λ.τ. Χιμένεθ), Ράτζις (61′ Λουίς Φερνάντεθ), Αουρέγκι

Παναθηναϊκός : Διούδης, Νούνιες, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Αλεξανδρόπουλος), Αποστολάκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Νάτζ, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63′ Μπουζούκης), Μακέντα (76′ Περέα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected