Κατηγορίες
Basket

Φυσιολογική ήττα κόντρα στον πρωτοπόρο για τους Αετούς Βέροιας

Την 9η φετινή τους ήττα γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας, που δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τα Τρίκαλα.

Άλλωστε, η αποστολή των “ασπρόμαυρων” ήταν εξ αρχής δύσκολη καθώς αντίπαλος ήταν ο πρωτοπόρος Αίολος, ο οποίος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, ειδικά μετά τη σημερινή ήττα της Νίκης Βόλου από τον ΣΚ Ιωάννινα.

Η ομάδα της Ημαθίας “πλήρωσε” το κακό 2ο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά ασφαλείας, την οποία και διαχειρίστηκαν ανάλογα στη συνέχεια.

Μετά το καλό ξεκίνημα και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο πρώτο δεκάλεπτο (22-16), οι φιλοξενούμενοι έχασαν την επαφή με το σκορ και κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, είναι δύσκολο στη συνέχεια να “μαζέψεις” τη διαφορά.

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αετοί δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και δεχόμενοι συνολικά 12 τρίποντα, επιστρέφουν από τα Τρίκαλα με μια φυσιολογική ήττα, που ωστόσο δεν τους βγάζει από την τροχιά καθώς μοναδικός στόχος είναι η συγκέντρωση (τουλάχιστον) 9 νικών για να “αγγίξουν” τον στόχο της παραμονής.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, στο οποίο η νίκη είναι επιτακτική τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και ψυχολογικούς.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κώστας Μαραπίδης, που σημείωσε 15 όλους με τρίποντα και τον ακολούθησε ο Ιωάννης Αλευρίδης, που έφτασε τους 13.

Τα δεκάλεπτα : 22-16, 46-27, 58-42, 80-61

Αίολος Τρικάλων : Ρούζιος 4, Πανάρας 21 (5), Σπηλιόπουλος 8 (2), Αργύρης 6 (1), Κατσαδούρος 8 (1), Χατζής, Σούλκο 6, Τσιούλκας 3, Τσιώτσιος 11 (1), Κολότσιος 9 (2), Τριανταφύλλου 2, Γοργότσης 2

Αετοί Βέροιας : Τρομπούκης, Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος, Γκανάς, Γκεκόπουλος 8, Μαραπίδης 15 (5), Κουσιάντζας 8, Γαβριηλίδης, Σταυρουλάκης 9 (1), Ιωσηφίδης 8 (2), Αλευρίδης 13 (1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected