Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Καρδιοχτύπησε” αλλά πήρε το τρίποντο με ανατροπή ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Επέστρεψαν στις θέσεις τους οι…καρδιές των φίλων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, με τέρμα της “χρυσής” όπως αποδείχτηκε αλλαγής του Δημήτρη Πρίντζιου.

Ο Κώστας Χαλβατζής, που είχε περάσει στο 57′ στη θέση του Φουρτζίου, ήταν ο λυτρωτής για τους “πράσινους” και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό.

Η ομάδα της Ημαθίας δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό από την ήδη υποβιβασμένη Αστραπή Μεσοποταμίας, που προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με σουτ του Στασινόπουλου και έβαλε από την αρχή δύσκολα στους γηπεδούχους.

Το κίνητρο όμως ήταν τεράστιο για τους πρωταθλητές Ημαθίας, που πίεσαν για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 17′ με τέρμα του Αντώνη Παρσόπουλου, έπειτα από σέντρα του Βλάχου.

Ακολούθησε ένα διάστημα μισής περίπου ώρας που οι γηπεδούχοι…σφυροκοπούσαν την αντίπαλη άμυνα, η οποία άντεξε μέχρι το 60ο λεπτό, όταν ο Χαλβατζής πλάσαρε από κοντά γράφοντας το τελικό (όπως αποδείχτηκε) 2-1.

Να σημειώσουμε πως στις καθηστερήσεις αποβλήθηκε ο Αβραμόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη 10η θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Κιρκιλιανίδης (90′ Σωτηράκης), Ντος Σάντος (85′ Αναδολού), Φουρτζίου (57′ Χαλβατζής), Παρσόπουλος (75′ Πίκος)

Αστραπή Μεσοποταμίας : Κράτζιος, Παλαιοδήμος, Καραμανίδης, Σιοπόβου, Ψωμιάδης, Χότζια, Παπαθανασίου, Κοκοβίδης, Ταρρέλι (57′ Χάντρι), Στασινόπουλος, Βασιλειάδης (77′ Καραπαρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected