Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Γιώργος Σωτηρόπουλος: “Να βαδίσουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό στην ιστορία της Παναχαϊκής” (vid)

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Super B ήταν το βράδυ της Δευτέρας (24/2) ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος σχολίασε τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και τη νέα εποχή στην Παναχαϊκή έπειτα και την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Μπάρλο.

Αρχικά δήλωσε:

“Δεν ξέρω αν μπορούμε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να πούμε μεγάλα λόγια. Πράγματι η ομάδα παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ωστόσο, θέλοντας να πάρω τα πράγματα από την αρχή, θα ξεκαθαρίσω κάτι που αφορά τις παραιτήσεις μας (Μακρίδης, Βάνης, Μπέζας, Σωτηρόπουλος) ένα μήνα πριν. Οι παραιτήσεις ήρθαν γιατί δεν πήγαινε άλλο. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί μία κατάσταση και αφού συζητήσαμε με τον πρώην πρόεδρο κ. Καλογερόπουλο και του είπαμε τι θεωρούσαμε ότι έπρεπε να αλλάξει ο καθένας στο κομμάτι του, διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής και αναγκαστήκαμε να παραιτηθούμε μήπως και αλλάξει κάτι. Μήπως και ταρακουνηθεί και κάνει κάτι σωστό για την ομάδα. Νομίζω ότι ένα μήνα μετά βοηθήσαμε και εμείς με τις παραιτήσεις μας για να αλλάξει η κατάσταση. Ο κ. Μπάρλος αναλαμβάνει ένα τεράστιο φορτίο σε δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο η προηγούμενη κατάσταση. Θα βλέπαμε πολύ άσχημα πράγματα για την Παναχαϊκή να έρχονται. Την Παρασκευή (21/2) αφού συμφώνησε με τον κ. Καλογερόπουλο, το επόμενο πρωί έκανε πράξη την δέσμευση του και έδωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να καλυφθούν ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος που ήταν αρκετά πίσω σε πληρωμές. Είχαν να πληρωθούν από το 2019. Πλέον έχει εξοφληθεί όλο το 2019 σε ποδοσφαιρικό τμήμα και διοικητικό προσωπικό. Καθημερινά τακτοποιούνται πολλές υποχρεώσεις και μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, η ΠΑΕ έχει επιστρέψει σε μία κανονικότητα και λειτουργεί”.

Στη συνέχεια είπε:

“Διέκρινα μία ειλικρίνεια στον κ. Μπάρλο. Από την πρώτη κιόλας μέρα. Το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον κ. Καλογερόπουλο, αποφασίστηκε να γίνει συνέντευξη τύπου αυτό κάτι δείχνει. Φυσικά ήταν σημαντικά και τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μπάρλο και τον κ. Δήμου. Ξεκίνησαν από την αρχή με την αλήθεια. Υπάρχει ένας δρόμος με αγκάθια να διανύσουμε και παρέλαβαν μία ομάδα από σημείο κάτω από το μηδέν. Καμμένη γη ουσιαστικά. Για παράδειγμα κάτι που είναι ενδεικτικό του τι επικρατούσε ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλες κοκκινόμαυρες εμφανίσεις για τους νέους παίκτες. Δεν φορούσε η ομάδα την κλασική στολή της. Σήμερα τακτοποιήθηκε και αυτό και από το επόμενο ματς θα φορεθεί και πάλι η κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο κ. Μπάρλος αυτό που λέει είναι ότι βήμα-βήμα πρέπει να κινηθούμε. Ο καθένας πλέον έχει ρόλο και αρμοδιότητες στην Παναχαϊκή. Μέχρι πριν λίγο καιρό ο καθένας έκανε χίλια πράγματα και ας μην ήταν στις ανάγκες της θέσης του. Τα προβλήματα λύνονται γρήγορα, είναι πρώτες μέρες ακόμα, θα γίνουν λάθη, όλοι κάνουν λάθη, αλλά νομίζω ότι αν βαδίσουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, με γρήγορες κινήσεις, αλλά όχι βιαστικές θεωρώ ότι όλα θα γίνουν και ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. Μιλάμε για πατρινούς επιχειρηματίες, άφθαρτους και έκαναν μία γενναία πράξη γιατί η Παναχαϊκή θα πήγαινε στα βράχια”.

Για το αγωνιστικό:

“Είναι δύσκολο να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Βέβαια αναμένουμε την έλευση του κ. Οφρυδόπουλου, ο Νίκος Λουμπαρδέας επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής και είναι σημαντικό κεφάλαιο για την Παναχαϊκή αγαπημένο παιδί του κόσμου. Έχει πλαισιωθεί το τεχνικό επιτελείο από πατρινούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής όπως ο Αλέξης Σπηλιόπουλος και ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος και πιστεύω στα εναπομείναντα παιχνίδια θα γίνει μία προσπάθεια με νεαρούς παίκτες για το καλύτερο δυνατό”.

*απόδοση : Patragoal

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected