Super League 2

Επέστρεψε στις νίκες ο Πλατανιάς, 2-0 στην Κέρκυρα

Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τον Πλατανιά, καθώς επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κέρκυρας με σκορ 2-0.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η χανιώτικη ομάδα έδειξε -τουλάχιστον- μια ταχύτητα παραπάνω από την Κέρκυρα, σημειώνοντας μία φυσιολογική νίκη, που είναι η έβδομη στο πρωτάθλημα, αλλά και η πρώτη μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο Πλατανιάς γεύτηκε τη χαρά της νίκης ήταν πριν από τέσσερις αγωνιστικές σε αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, με τον Πλατανιά να φτάνει έτσι τους 23 βαθμούς, έχοντας όμως ελάχιστες πιθανότητες για να είναι στα πλέι οφ.

Ο Πλατανιάς κατάφερε να πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αρχικά το 0-1 έγινε στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Σάαντο μετά από αδράνεια στην άμυνα των Φαιάκων, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωστίκου στο 55’.

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ, καθώς είχε κλασικές ευκαιρίες, με πιο μεγάλη ίσως αυτή στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Λουκίνα, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, Παγκράτη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Από την άλλη, η Κέρκυρα είχε δοκάρι στο 35ο λεπτό σε σουτ του Λεπενιώτη.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πέδρο, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Βίντερ, Λεπενιώτης (63’ Καρακώστας)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Πενταράκης, Κωστίκος, Τσαμούρης, Σάαντο, Κόρτσταμ, Κατσαρός, Εϊσντεν (65’ Σμυρλάκης), Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Λουκίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected