Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, η Λίβερπουλ όχι μόνο έχασε, “έφαγε” και τρία! (vid)

Ο τίτλος δεν χάνεται, αλλά η Γουότφορντ με μια μαγική εμφάνιση στέρησε από τη Λίβερπουλ τη χαρά του αήττητου! Οι Χόρνετς διέλυσαν με 3-0 τους Reds και πήραν ανάσα σωτηρίας.

Το κίνητρο της επιβίωσης υπερίσχυσε του αήττητου και το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου είχαμε τη μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής Premier League! Η Γουότφορντ απέδειξε πως δεν είναι ομάδα… υποβιβασμού και στην καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων ετών προσγείωσε ανώμαλα τη Λίβερπουλ, αφού τη διέλυσε με 3-0 και αναπνέει! Οι Reds δεν θα χάσουν τον τίτλο, αλλά δεν θα τον κατακτήσουν αήττητοι!

Έπειτα από 322 ημέρες (44 ματς αήττητη), 18 διαδοχικές νίκες, η ομάδα του Κλοπ στη χειρότερη φετινή εμφάνιση γνώρισε τη συντριβή. Μάλιστα, μπήκε τέλος και στο σερί των 36 αγώνων που έβρισκε δίχτυα, μιας και στο «Vicarage» είχε ελάχιστες φάσεις για γκολ. Ο Νάιτζερ Πίρσον έγινε ο πρώτος Αγγλος τεχνικός που κερδίζει τους Reds σε ματς πρωταθλήματος από τον Απρίλιο του 2017. Στα δυσάρεστα για τους γηπεδούχους, ο σοβαρός τραυματισμός του Ντεουλοφέου.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected