Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Πιερικός! (vid)

Οι 55 βαθμοί του Πιερικού με τον Θησέα να είναι πίσω του με 12 βαθμούς διαφορά, δίνουν απο σήμερα τον τίτλο στην ιστορική ομάδα της Κατερίνης που πλέον μπορεί να πανηγυρίζει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Στα 4 παιχνίδια που απομένουν ακόμη κι άν τα κερδίσει όλα η ομάδα της Μαγνησίας και ηττηθούν οι Κατερινιώτες, ο Πιερικός υπερτερεί σε ισοβαθμία θα είναι πρωταθλητής αφού κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς.

Οπότε πλέον ξεκινάει η προετοιμασία με στόχο την άνοδο μέσα απο τα μπαράζ που θα αρχίσουν μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος δηλαδή σε έναν περίπου μήνα από σήμερα!

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της Κατερίνης και την μεγάλη νίκη του Πιερικού με ανατροπή, 2-1 επι του ΑΣ Μετέωρα αλλά και τα στιγμιότυπα του αγώνα από το Pieriasport.

Για τους Θεσσαλούς μιλούν ο τεχνικός Νίκος Μανούρας και ο τερματοφύλακας Ηρακλής Τοπουζλής και για την ομάδα της Πιερίας ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου και ο αρχηγός και κεντρικός μέσος Γιώργος Μακρής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected