Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Λαμπρόπουλος γίνεται το “next best thing” στη Γερμανία!

Η Μπόχουμ δεν έχει δεχθεί γκολ με τον 30χρονο στόπερ στο γήπεδο και εκείνος… συστήνεται στο γερμανικό κοινό

Στο… παρά ένα του φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου άφησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος την Ισπανία και από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρέθηκε στη Γερμανία και την Μπόχουμ, με τη μορφή του δανεισμού.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η μετάβαση από τη Γαλικία στη κοιλάδα του Ρουρ έγινε ξαφνικά, ο 30χρονος ήθελε τον χρόνο του και μόλις στις 7 Μαρτίου ντεμπουτάρισε με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στο 0-0 με την Ντάρμσταντ. Ακολούθησε το lock down λόγω κορονοϊού και η επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας τον βρήκε με το… πόδι στο γκάζι. Φουλ 90λεπτο στο 3-0 επί της Χαϊντενχάιμ, έβγαλε εκ νέου όλο το ματς κυριακάτικο (24/5) 0-0 με την Καρλσρούη και η Μπόχουμ ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη, αφού βρίσκεται πλέον στο «+4» από τη θέση των μπαράζ υποβιβασμού.

Κοινός παρανομαστής και των τριών τελευταίων της αγώνων ήταν η παρουσία του Ελληνα στόπερ στο κέντρο της άμυνάς της (μαζί με τον Μάξιμ Λιτς), που συνοδεύτηκε με το μηδέν παθητικό. Ετσι η Μπόχουμ για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2017 διατήρησε για 3 σερί παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, πήρε τα πάνω της και ο Λαμπρόπουλος το πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αλλωστε και οι αριθμοί του αποτυπώνουν κάτι αντίστοιχο.

VS ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ (0-0)
3/3 τάκλιν
4 απομακρύνσεις
1 επέμβαση
84,1% πετυχημένες μεταβιβάσεις
1 τελική
Rating: 7.01

VS ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ (3-0)
1/2 τάκλιν
3 απομακρύνσεις
1 επέμβαση
86,4% πετυχημένες μεταβιβάσεις
0 τελικές
Rating: 6.94

VS ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ (0-0)
1/1 τάκλιν
1 απομάκρυνση
1 επέμβαση
80% πετυχημένες μεταβιβάσεις
0 τελικές
Rating: 7.02

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected