Κατηγορίες
Football League - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πάμπλο Βίτι: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2017 κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια»!

Ο Πάμπλο Βίτι γύρισε τον χρόνο πίσω και «χρέωσε» στη «βασίλισσα» την απόφασή του να σταματήσει την μπάλα σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Θυμάστε τον Πάμπλο Βίτι; Ο Αργεντινός φορ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό της Βέροιας κουβαλώντας, μεταξύ άλλων, στο παλμαρέ του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 του 2005 με τη φανέλα της Αργεντινής, συμπαίκτης στα γήπεδα της Ολλανδίας των Λιονέλ Μέσι και Σέρτζιο Αγκουέρο. Μάλιστα εκείνος είχε το «9» και ο Μέσι το «18». Στην πορεία κατέκτησε τίτλους σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και έφτασε στη «βασίλισσα» ως ένα «βαρύ» όνομα. Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2006 έπαιξε σε 12 ματς της SL και σημείωσε 2 γκολ, όμως εκείνο το διάστημα έφυγε για διακοπές και δεν επέστρεψε ποτέ. Μάλιστα σε ηλικία μόλις 31 ετών σταμάτησε την μπάλα και πλέον εργάζεται ως μεσίτης στη χώρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί και θυμήθηκε το πέρασμά του από την Ημαθία. «Σταμάτησα κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια, αλλά και γιατί ήθελα να κάνω μια ανταρσία. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου στοίχισε ακριβά. Μία ημέρα μου τη… βίδωσε και δεν ήθελα να είμαι άλλο στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπόρεσα να διαπραγματευτώ για να γυρίσω στην Αργεντινή, έκανα ανταρσία και σταμάτησα. Είχα μιλήσει με την Τίγκρε και είχα συμφωνήσει μαζί της, έθεσα την κατάσταση ως έχει στην ελληνική ομάδα, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα. Δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα έκαναν. Εκ των υστέρων σκέφτηκα πόσο χαζός είμαι και το έκανα αυτό. Θα μπορούσα να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω στη Βέροια. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου κόστισε ακριβά», σχολίασε μεταξύ άλλων.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected