Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στον ΠΑΟ Βάρδας ο Μίκι Τσίρκοβιτς

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του δεν ήταν καθόλου εύκολη, παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν ότι πηγαίνουμε σε έναν αποχαιρετισμό, το καλοκαρινό “σίριαλ” της παραμονής του Μίκι Τσίρκοβιτς στην ομάδα της Βάρδας, είχε happy end.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο Σέρβος με ανάρτησή του, αποκάλυψε τη συμφωνία του για να συνεχίσει στην ομάδα, κάνοντας ένα σχόλιο: “Τελικά τα όμορφα δεν λένε να τελειώσουν ακόμα. Άλλον ένα χρόνο με το πράσινο τρένο…“.

Πλέον, εκείνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναμένεται να γίνει αύριο.

Όπως  αναφέρει το ilianews.gr, τα πράγματα δεν έδειχναν και τόσο εύκολα. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν ερχόταν σε ταύτιση με τις προτάσεις και τις απόψεις του Τσίρκοβιτς. Ήταν κατά συνέπεια μετρημένες οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα της Βάρδας, εκτός και αν συνέβαινε κάτι διαφορετικό. Αυτό το κάτι διαφορετικό, ήταν αφενός η πρόθεση της ομάδας να κάνει άλλη μια φορά υπέρβαση και να μπορέσει να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στο «κεφάλαιο» προπονητής, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Σέρβου.

Το δεύτερο όμως και πολύ σημαντικό επίσης, ήταν το «κίνητρο» που έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, έτσι ώστε να ξεκινήσει με τον Τσίρκοβιτς επικεφαλής, το «χτίσιμο» μιας ομάδας όπως και το 2002-03. Δηλαδή εκτός από το οικονομικό σκέλος, οι Ταύροι έδωσαν και μια «προοπτική» στον Τσίρκοβιτς, να μείνει και να δουλέψει με στόχο να χτίσει μια νέα ομάδα η οποία θα διαθέτει ορίζοντα και μέλλον.

Άμεσα ο Γιάννης Λέντζας και οι συνεργάτες του, αφού απέσπασαν το «ΟΚ» του Τσίρκοβιτς, έδωσαν εντολή ώστε ο Μίκι Τσίρκοβιτς, μαζί με τους Κώστα και Άκη Παλούμπη, να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και να καταρτίσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, σε συνδυασμό πάντα και με τις ημερομηνίες που θα καθορίσει η ΕΠΟ σχετικά με την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21 (ο τελικός του τρέχοντος Κυπέλλου θα γίνει στις 10 Αυγούστου οπότε δεν μπορεί να ξεκινήσει το επόμενο νωρίτερα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected