Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανέλαβε τον Φαλανιακό ο Κώστας Νεμπεγλέρας

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Κώστα Νεμπεγλέρα, αυτή τη φορά από την άκρη του πάγκου.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής θα αναλάβει τον Φαλανιακό, που αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Λάρισας και έχει αρκετές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. Φαλανιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ως προπονητή της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πρόσφατα σταμάτησε από την ενεργό δράση και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα σε επαγγελματικές συμμετοχές, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ανδρών, ενώ στην πλούσια καριέρα του, ξεκίνησε το 1993 από τη Λάρισα και έπαιξε ακόμα σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη (από μια τετραετία στους δυο Θεσσαλονικείς), Ατρόμητο, ξανά ΑΕΛ και εν συνεχεία από το 2015 και ύστερα, με Αχιλλέα Φαρσάλων, Δάφνη Γλαύκης, Ατρόμητο Παλαμά και μέχρι πρότινος Ηρακλή Λάρισας. Το 2018 ήταν τεχνικός διευθυντής στα Τρίκαλα.

Η οικογένεια του Φαλανιακού στηρίζει το νέο ξεκίνημά του και του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected