Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος τεχνικός της Θύελλας Σαρακηνών

Με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό Κώστα Γαλτσίδη θα πορευτούν οι Πειρατές, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, από την διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών όπου αντιπροσωπεία της διοίκησης των Πειρατών με εκπρόσωπους τους Χρήστο Πέτση και Νίκο Ρώσση, συναντήθηκε με τον Καλαμαριώτη τεχνικό και βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Ο νέος προπονητής των Πειρατών έχει εργαστεί μεταξύ των άλλων σε ΠΟ Τρίγλιας, Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέα Τριανδρίας, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Κιλκισιακού και Αναγέννησης Επανωμής, αποτελεί πλέον τον προπονητή της Θύελλας Σαρακηνών σε μια χρονιά όπου οι Πειρατές θα επιδίωξουν να αποτελούν και μια από τις δυνατές και αξιόλογες ομάδες στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός των Πειρατών αγνόησε αρκετές προτάσεις από ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπως και από ιστορική ομάδα Γ’ Εθνικής, ωστόσο η μακρινή απόσταση ήταν η αιτία που δεν απάντησε καταφατικά στην πολύ καλή οικονομικά πρόταση που είχε.

Πλέον ο νέος προπονητής της Θύελλας έχει μια νέα και δυνατή πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, βρισκόμενος σε ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Κατηγορίας σε πανελλαδικό επίπεδο, όπου καλείται να αποδείξει τα πολύ καλά λόγια που ακούγονται γι’ αυτόν στην ποδοσφαιρική πιάτσα.<

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected