Basket

Μεταγραφές για Πρωτέα Γρεβενών και Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Πρωτέας Γρεβενών ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό αθλητή Γιώργο Παλλάσκα εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Παλλάσκας αγωνίστηκε για τρία χρόνια με την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής και μάλιστα αποχώρησε από το σύλλογο με φιλικές διαθέσεις. Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,96 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ.

Εκτός από τον Πρωτέα Γρεβενών, στον οποίο είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, είχε αγωνιστεί με τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, το Α.Κ.Πανόραμα και φυσικά τον Γ.Α.Σ.Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Φ.Ο ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ,τηρώντας απαρέγκλιτα το νέο της πλάνο για δημιουργία ομάδας με αθλητές που ανδρώθηκαν στο σωματείο ,με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Παλάσκα.

Ο 22χρονος Γιώργος Παλάσκας έχει ύψος 1,96μ ,αγωνίζεται στη θέση του small forward και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της νέας ομάδας.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πρωτέα σε μικρή ηλικία και στέφθηκε Πρωταθλητής Παμπαίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ το 2011-2012 και Πρωταθλητής Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ το 2013-2014 .

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά: Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (2014-16, Β΄Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) ,Α.Κ.Πανόραμα (2016-17, Β΄Ε.ΚΑ.Σ.Θ.) και Γ.Α.Σ.Κομοτηνής (2017-20 ,Γ και Β΄Εθνική).

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με πολλές επιτυχίες”.

ΣΤΟΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ Η Διοίκηση του Φ.Ο ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ,τηρώντας απαρέγκλιτα το…

Gepostet von Πρωτέας Γρεβενών am Freitag, 17. Juli 2020

Υπέγραψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Μέλλιος 

Η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σχεδιάζει τα “πλάνα” της εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει στη Γ’ Εθνική κατηγορία και κινήθηκε με μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του αθλητή Θωμά Μέλλιου.

Ο Μέλλιος είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,94 και διαθέτει αρκετά καλό βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του Άρη και στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά και έπειτα στον Αστέρα Σίνδου. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο με πολύ σημαντική παρουσία.

Η ανακοίνωση :

“Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Θωμά Μέλλιο.

Ο 22χρονος παίκτης, που έχει ύψος 1.94,ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στο εφηβικό του Άρη ,συνέχισε στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά και έπειτα στον Αστέρα Σίνδου. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίσθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο.

Η οικογένεια του Απόλλωνα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!”

Συμφωνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Θωμά Μέλλιο

Gepostet von Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" am Donnerstag, 16. Juli 2020

*με στοιχεία από το basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected