Κατηγορίες
Super League 1

Αποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος, τέλος ακόμη δύο

Ο δανεισμός του Δημήτρη Μάνου ολοκληρώθηκε και δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως αποχαιρέτησε τους, πρώην πλέον, συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μάνος παρότι έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μάνος κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ.

Αποχωρούν Μπολάκης, Δερμιτζάκης

Οι τρεις τελευταίοι ποδοσφαιριστές που είχαν παραμείνει στον ΟΦΗ από την σεζόν 2015 – 2016 αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και επίσημα.

Ο Ανέστης Νάστος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην ομάδα ούτε οι Μανώλης Μπολάκης και Γιάννης Δερμιτζάκης. Κάτι που βέβαια αναμενόταν και δεν αποτελεί έκπληξη ωστόσο η ουσία σε αυτές τις τρεις αποχωρήσεις είναι άλλη: Οι Νάστος, Μπολάκης, Δερμιτζάκης ήταν οι τρεις τελευταίοι ποδοσφαιριστές που έκαναν στον ΟΦΗ όλη την διαδρομή που ξεκίνησε από την σεζόν που αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική μέχρι και φέτος που η ομάδα εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected