Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με…όργια Ρονάλντο, η Γιουβέντους κοντά στο “σκουντέτο”! (vid)

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο η Γιουβέντους, που με το 2-1 κόντρα στη Λάτσιο έφτασε τους 80 βαθμούς σε 34 αγώνες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα τριάντα γκολ στην Serie A και τα 50 με την φανέλα της Γιουβέντους, η οποία λύγισε την μαχητική Λάτσιο (2-1), ανέβασε την διαφορά από την δεύτερη Ίντερ στους οκτώ βαθμούς και αγκάλιασε το ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Τίποτα πλέον δεν την σταματάει στο δρόμο προς το ένατο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάτσιο το βράδυ της Δευτέρας (20/7) στο τελευταίο χρονικά ματς της 34ης αγωνιστικής της Serie A επικρατώντας με 2-1 και ουσιαστικά κλείδωσε και το φετινό σκουντέτο, έχοντας πλέον διαφορά 8 πόντων απο την Ίντερ και 9 από την Αταλάντα τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπιανκονέρι ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε δις μέσα σε τρία λεπτα και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη (πρώτη μετά τρία αρνητικά αποτελέσματα) φτάνοντας παράλληλα τα 30 γκολ στην Serie A, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε από την πλευρά του να διαμορφώνει το τελικό 2-1 και να φτάνει και εκείνος τα 30 γκολ όπως και ο Πορτογάλος.

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ράμσεϊ (57′ Ματουιντί), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κόστα (57′ Ντανίλο), Ντιμπάλα (89′ Ρουγκάνι), Ρονάλντο

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Μπάστος, Φελίπε (89′ Φάλμπο), Ατσέρμπι, Λάτσαρι (89′ Μόρο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (75′ Άντερσον), Παρόλο, Άντερσον (66′ Βάβρο), Καϊσέδο (66′ Αντεκάνιε), Ιμόμπιλε

δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected