Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία ανατροπή για την Ουντινέζε, αναβλήθηκε η στέψη για τη Γιουβέντους (vid)

Η αυτοκρατορία που έχει στήσει η Γιουβέντους δεν θα πέσει ούτε φέτος. Απλώς δεν σφράγισε απόψε το ένατο σερί πρωτάθλημα και 36ο στην ιστορία της. Τόσα έχει τυπικά, αφού δύο πρωταθλήματα της αφαιρέθηκαν όταν υποβιβάστηκε το 2006 για το σκάνδαλο Calciopoli.

Όπως αναφέρει τo onsports, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ηττήθηκε 2-1 από την Ουντινέζε εκτός έδρας και παρέμεινε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, έξι βαθμούς μπροστά από την Αταλάντα κι επτά από την Ίντερ. Η Ουντινέζε ήταν εκπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία σπουδαία νίκη, η οποία την έφερε επτά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά την οδήγησε στην παραμονή.

Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο 42′ με δεξί σουτ του Ντε Λίχτ. Ο Ολλανδός κέρδισε τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής έπειτα από απομάκρυνση αμυντικού, προχώρησε και με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία. Σ’ εκείνο το σημείο προφανώς η Γιουβέντους σκεφτόταν την κούπα, αλλά η Ουντινέζε πίεσε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κι έφτασε στην ισοφάριση στο 52′ με τρομερή κεφαλιά ψαράκι του Νεστορόφσκι, έπειτα από σέντρα του Σεμά. Στο 92′ με πλασέ του Φοφανά έκανε την ολική ανατροπή και ανέβαλε για λίγες μέρες την επίσημη στέψη της Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής τη Σαμπντόρια και λογικά θα τελειώσει τη νυπόθεση του τίτλου.

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Μούσο, Ζέεγκελααρ (68′ Λάρσεν), Νάιτινκ, Τροστ-Εκόνγκ, Άβεστ (78′ Σαμίρ), Μπεκάο, Φοφανά, Ντε Πάουλ, Σεμά, Οκάκα, Νεστορόφσκι.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο (75′ Κουαδράδο), Άλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ (60′ Ματουιντί), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Μπερναντέσκι (60′ Ντούγκλας Κόστα).

Δείτε το 2-1 της Ουντινέζε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected