Κατηγορίες
Football League

ΠΟ Τρίγλιας : “Η ομάδα μας παραμένει ως έχει στις επαγγελματικές κατηγορίες”

“Άκυρο” του ΠΟ Τρίγλιας στην πρόταση του Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύλλογος, στην έκτακτη ΓΣ αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η παρμονή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά :

“Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΟ Τριγλιας, κατά την οποία αποφασίστηκε, με συντριπτική πλειοψηφία και μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του μεγαλομετοχου της ΠΑΕ, Στράτου Ευγενίου η παραμονή της ομάδας μας στη Νέα Τρίγλια και η συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Έτσι σταματάει κάθε συζήτηση με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την εξαγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας.”

Η αντίδραση στον Ηρακλή

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι παράγοντες των “κυανολεύκων” στρέφονται άμεσα στη λύση της επανεκκίνησης από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (πολύ απλούστερη διαδικασία, χωρίς σύσταση ΠΑΕ και χωρίς πιθανότητα αναβίωσης παλαιών χρεών, όταν θα επανασυσταθεί ποδοσφαιρική εταιρεία με την άνοδο στη Β΄ Εθνική).

Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πέραν της επιλογής, που προσφέρει η “απορρόφηση” της φορολογικής ταυτότητας της Δόξας Κάτω Καμήλας Σερρών, οι ιθύνοντες του “Γηραιού” έχουν στραφεί και σε μία άλλη περίπτωση ομάδας, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτή θα κατορθώσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Γ΄ Εθνική, καθώς δεν έχει προβιβαστεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση…

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α. Σ. Π. Ο. Τριγλιας, κατά την οποία αποφασίστηκε,με…

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Sonntag, 26. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected