Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν επιλέγει Γ Εθνική ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη

Η ομάδα του Αη Γιάννη καλείται να επιβεβαιώνει ή όχι την αποδοχή της το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (7/8) στις τρεις το μεσημέρι.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται ρητά πια από τη διοίκηση του Απόλλωνα, η απάντηση προς την ΕΠΟ θα είναι αρνητική κι επί της ουσίας η ομάδα δεν θα ασκήσει το δικαίωμα που της δίνεται ν’ αγωνιστεί, ως τριταθλήτρια, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, θα λάβει μέρος στην Α’ κατηγορία Χανίων, έχοντας σα στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου. Η εξέλιξη αυτή θα πρέπει να θεωρείται πια οριστική, γεγονός που θα δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία που συντηρείται εδώ και πολύ καιρό.

Από ‘κει και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ τι θα γίνει με την θέση που “περισσεύει”, το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Πανακρωτηριακού από το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία καλείται να ξεκαθαρίσει εάν θ’ αποστείλει πρόσκληση στην 4η ομάδα της βαθμολογίας, Σπάθα, ειδάλλως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί τη νέα περίοδο με μία λιγότερη, δηλαδή με 15 ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected