Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : “Σπάνιο ήθος και αξίες στο πρόσωπο του Σωτήρη Ιωακειμίδη”

Η δήλωση του Σωτήρη Ιωακειμίδη στο sportsup.gr, με την οποία ρίχνει τίτλους τέλους στην πολύχρονη καριέρα του, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μία εξ αυτών ήταν του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τελευταία ομάδα του έμπειρου τερματοφύλακα, η οποία και του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, κάτι για το οποίο αναφέρθηκε στις δηλώσεις και τόνισε πως θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον.

Η “κιτρινομπλέ” ομάδα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Σωτήρη Ιωακειμίδη, μίλησε για σπάνιο ήθος και αξίες, ενώ αφήνει παράλληλα την “πόρτα” ανοιχτή για μελλοντική συνεργασία.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σωτήρη Ιωκειμίδη για την μεγάλη και πολυεπίπεδη προσφορά του στην ομάδα.

Εκτός της δεδομένης αγωνιστικής αξίας, είχε αδαμάντινο χαρακτήρα και ήθος το οποίο σπάνια συναντάς στα γήπεδα. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και θεωρούμε βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, γιατί έχει πολλά να προσφέρει.

Καλή τύχη Σωτήρη, εμείς θα έχουμε πάντα ανοιχτή την πόρτα των αποδυτηρίων και ευχόμαστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected