Κατηγορίες
Basket

Μία μεταγραφή και τέσσερις ανανεώσεις το Ανατόλια

Με την οριστική δήλωση συμμετοχής στη Γ Εθνική, το Ανατόλια προχωρά στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως νέος τεχνικός θα είναι ο Άκης Τασούδης, ενώ θα παραμείνουν τη νέα χρονιά οι Πέτρος Βελισσαρίου, Σίμος Κουντουρατζόγλου, Γιώργος Μαστροδημήτρης και Βασίληξς Τασούδης.

Την ίδια ώρα, αφήνει τη Ρόδο και… ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ανατόλια ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου (φωτ). Ο νεαρός αθλητής που ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Κολοσσό Ρόδου και την περασμένη σεζόν συνέχισε στην «Γαλάζια Ακαδημία», απάντησε θετικά στην πρόσκληση-πρόκληση του Ανατόλια, το οποίο και θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά :

“Η αλλαγή σελίδας ξεκίνησε και τυπικά για το Ανατόλια, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Ακης Τασούδης θα είναι ο νέος προπονητής, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως οι Πέτρος Βελισσαρίου, Σίμος Κουντουρατζόγλου, Γιώργος Μαστροδημήτρης και Βασίληξς Τασούδης, θα φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου την ερχόμενη σεζόν.”

O ΣΑΑΚ Ανατόλια ανακοινώνει οτι για την περίοδο 2020/2021 προπονητής την ανδρικής ομάδας μπασκετ θα ειναι ο Άκης Τασούδης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Gepostet von ΣΑΑΚ Anatolia Sports am Freitag, 7. August 2020

Ο ΣΑΑΚ Ανατόλια ανακοινώνει την απόκτηση για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 των αθλητών Πέτρου Βελισσαρίου, Σίμου…

Gepostet von ΣΑΑΚ Anatolia Sports am Freitag, 7. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected