Basket

Κι άλλη ήττα για τους Bucks και τώρα…τρέχουν!

Έτοιμοι για… σκούπα είναι οι Μαϊάμι Χιτ, επιβλήθηκαν ξανά με 115-100 των Μιλγουόκι Μπακς στην Disney World του Ορλάντο κι απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από τους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα έκαναν το 3-0 παρότι βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διαφορά 14π., με τα «ελάφια» να μένουν χωρίς καλάθι στα τελευταία 4.41’ του ματς (είχαν, σε εκείνο το διάστημα, 0/10 σουτ εντός παιδιάς και μόλις 1/2 βολές) και το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί κουτσαίνοντας από το γήπεδο, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξιό αστράγαλο. Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, αλλά συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται, ενώ όπως δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Είμαι μία χαρά. Μπορώ να παίξω και περισσότερο εάν χρειαστεί».

Ο Έλληνας διεθνής τελείωσε με 21π., δεκαέξι ριμπάουντ και εννέα ασίστ κι έγινε ο παίκτης που κατάφερε να φθάσει γρηγορότερα στους 1.000π., τα 400 ριμπάουντ και τις 200 ασίστ στα πλέι οφ, στην ιστορία του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε 42 ματς για να φθάσει σε αυτήν τη σπουδαία επίδοση, την οποία όμως δεν μπόρεσε να χαρεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected