Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Καραϊσκάκη ο Donny van Iperen

Την απόκτηση του Ντόνι φαν Ίπερεν ανακοίνωσε ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Ο 25χρονος (29/03/1995) Ολλανδός αμυντικός αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στη Γκόου Αχέντ Ίνγλς και παλαιότερα σε Τέλσταρ, Καμπούρ U21, Άλκμααρ U21 και Χολάντια.

Αναλυτικά :

“Ο ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ στην ..ΉΠΕΙΡΟ για τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ

Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία μετεγγραφική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα τη δέκατη του μετεγγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες έπεισε τον Ολλανδό στόπερ Donny Van Iperen- Ντόνι Φαν Ίπερεν- ντύνοντάς τον στα πρασινόμαυρα. Ο 25χρονος Ολλανδός υψηλόσωμος αμυντικός(1.91) με εμπειρία στη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος βγαίνει πρώτη φορά έξω από τη χώρα του και χρειάστηκε να παρέμβει δραστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης για να καταφέρει η ομάδα μας να τον κάνει κάτοικο Άρτας.

Ο 25χρονος αμυντικός γεννήθηκε στις 9/3/1995 στο Sint Pancras και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Νέους Χαάρλεμ για να ακολουθήσουν πέντε χρόνια σε όλα τα ηλικιακά τμήματα υποδομής της σπουδαίας ΑΖ Αλκμάαρ. Ακολούθως έπαιξε στην Καμπούρ για να αγωνιστεί τρία χρόνια στην Telstar παίζοντας 101 παιχνίδια και βγαίνοντας την δεύτερη χρονιά ο καλύτερος αμυντικός του Πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής της Ολλανδίας. Πέρσι αγωνίστηκε στην Go Ahead Eagls στη δεύτερη κατηγορία στη χώρα της τουλίπας.

Ο Φαν Ίπερεν χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, διακρίνεται για τη συμμετοχή του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τα μακρινή πάσα που διαθέτει, ενώ βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στις στημένες μπάλες. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήλθε στην Άρτα, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες…

ΝΤΟΝΥ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.”

Ο ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ στην ..ΉΠΕΙΡΟ για τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Άρτας είναι…

Gepostet von Karaiskakis FC / ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας am Samstag, 5. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected