Super League 1

Δεν παραχωρεί τον Γιαννούλη στην Αταλάντα ο ΠΑΟΚ και αναπροσαρμόζει το συμβόλαιο του

Η εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννούλη απέναντι στην Μπενφίκα τον έφερε ακόμα πιο ψηλά στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά στην πρόταση ύψους 6 εκατομμύρια ευρώ που κατέθεσε η Αταλάντα.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το Δημήτρη Γιαννούλη, το όνομά του οποίου φιγουράρει στη βιτρίνα του Δικεφάλου. Από χθες (16/9) υπάρχουν διάφορες «ζυμώσεις» για τον 24χρονο αμυντικό ενώ ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του και συγκεκριμένη πρόταση ύψους έξι εκατ. ευρώ από την Αταλάντα!

Όπως αναφέρει το Pronews, έχοντας προέλθει από μια άκρως γεμάτη σεζόν και μια εμφάνιση – όνειρο απέναντι στη Μπενφίκα, οι πιέσεις για τον Δημήτρη Γιαννούλη εντατικοποιήθηκαν, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρη στάση, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της ιταλικής ομάδας κάνοντας σαφές πως δεν το διαπραγματεύεται…

Και όλα αυτά μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος εξήρε τον Γιαννούλη και στάθηκε στο ρόλο και στην επίδραση που έχει η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη είναι σαφές πως θα δρομολογηθούν περαιτέρω εξελίξεις καθώς βάσει συμβολαίου, ο Γιαννούλης συγκαταλέγεται στους… αδικημένους. Κάτι που δεν έχει περάσει στα ψιλά από τους Θεσσαλονικείς!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected