Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιβλητικό το ΑΠΟΕΛ στο Καζακστάν, πρόκριση με 4άρα και ανατροπή! (photos)

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 4-1 την Καϊσάρ με ανατροπή και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εξαιρετική η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατά μεγάλα διαστήματα, με ωραία μπάλα, συνεργασίες, αυτοματισμούς και με κορυφαίο τον Γκαγιάς Ζαχίντ. Πρώτα γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ οι Ανουάρ και Ατζίλι. Ντεμπούτο ο Νούχιου, αναγκαστική αλλαγή ο Μπεν Σαχάρ.

Παρόλο που η Καϊσάρ προηγήθηκε νωρίς στο 6΄, το ΑΠΟΕΛ δεν πτοήθηκε, έβγαλε σωστή αντίδραση και κέρδισε για πρώτη φορά μέσα στο Καζακστάν. Στο 15΄ ο Ντε Βινσέντι αρχικά το 1-1, στο 25΄ με γκολάρα ο Ανουάρ το έφερε… τούμπα. Στο 48΄ ο Ατζίλι και στο 90+3 ξανά ο “Ντέβι” για το τελικό 1-4.

Το ΑΠΟΕΛ έφτιαξε 22 τελικές προσπάθειες και οι 15 πήγαν στο στόχο. Είχε κι άλλες αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) ή Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία), όπου θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ.

δείτε φωτογραφίες στο kerkida.net

Συνθέσεις

Καϊσάρ: Zarutski, Amirseitov (89΄ Kashken), Βitang, Graf, Marochkin, Kairov, Narzildayev (58΄ Stanisavljevic), Tagybergen (85΄ Gurman), Fedin, Lobjanindze, Kolev

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Σάντος, Σιέλης, Ενσούε, Γουήλερ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης (46΄ Ατζίλι), Ντονγκαλά (Νούχιου), Μπεν Σαχάρ (58΄ Τάμαρι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected