Κατηγορίες
Basket

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο κοντά στην πολύπαθη Καρδίτσα!

Η Καρδίτσα μετράει τις πληγές της, με τις καταστροφές να είναι μεγάλες, κάτι που ευαισθητοποίησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Όπως αναφέρει ο ΑΣ Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του Θανάση Αντετοκούνμπο δήλωση την συμπαράσταση του και τη διάθεση τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Αναλυτικά :

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικα ο Θανασης Αντετοκουμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον…

Gepostet von Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας am Freitag, 25. September 2020