Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΑΕ Κηφισιάς ανακοίνωσε τον Στέφανο Κοτσόλη!

Χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην ΑΕ Κηφισιάς αναλαμβάνει από σήμερα ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο 41χρονος (05/06/1979) παλαίμαχος τερματοφύλακας συναντήθηκε με τους ανθρώπους των “κυανολεύκων” και πείστηκε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, σε μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στην επερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας δείχνοντας για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της για διάκριση, συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε ολα τα επίπεδα, προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση της. Συγκεκριμένα στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Κοτσόλης.

Αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, στην Λάρισα και την Ομόνοια και τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, ο Στέφανος με την παρουσία του κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα. Το ήθος, ο χαρακτήρας και η ποιότητα του τον κατατάσσουν στις μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πολύχρονη αγωνιστική πείρα του αποτελεί για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα μας διαβατήριο για μια επιτυχημένη συμπόρευση και επίτευξη στόχων.

Στέφανε σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και ευχόμαστε και με την δίκη σου παρουσία η ομάδα μας να πετύχει τους μεγάλους φετινούς και μελλοντικούς της στόχους.”

Η ομάδα μας δείχνοντας για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της για διάκριση, συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε ολα τα…

Gepostet von Κηφισιά ΑΕ – Kifisia FC am Dienstag, 29. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected