Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε τη Βερόνα κέρδισε η Γιουβέντους! (vid)

Γιουβέντους και Βερόνα έμειναν σε ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο. Η ομάδα του Πίρλο νίκησε σε ένα από τα 4 ενενηντάλεπτα που έχει παίξει στο πρωτάθλημα.

Η Βερόνα προσπάθησε να πιέσει ψηλά τη Γιουβέντους και της δημιούργησε προβλήματα στην δημιουργία. και οι τρεις φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο ήταν σε αντεπιθέσεις όταν κατάφεραν να σπάσουν την πίεση του αντιπάλου.

Πρώτα στο χαμένο τετ-α-τετ του Μπερναρντέσκι στο 20′ και στη συνέχεια με τον ντιμπάλα στο 33′ και το δοκάρι του Κουαδράδο στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Βερόνα είχε σημαντική ευκαιρία με τον Κόλεϊ στο 23ο λεπτό ενώ δημιούργησε απειλή σε δύο ακόμη περιπτώσεις με τους Εμπερέουρ και Κάλινιτς, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με γκολ του Φαβίλι στο 60 και ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Κάλινιτς στην αναμέτρηση πέντε λεπτά νωρίτερα.

Η Γιουβέντους πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο ημίωρο. Βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον κουλουσέφσκι που επίσης είχε μπει ως αλλαγή στο ματς αντί του Μπερναρντέσκι, ενώ είχε δοκάρι με τον Ντιμπάλα στο 76′.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected