Γ Εθνική / Τοπικά

Η Κηφισιά έχανε 0-2 από τον Πανιώνιο, το “γύρισε” 4-2 και πήρε επική πρόκριση!

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κηφισιά στο Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών πετυχαίνοντας μια ιστορική πρόκριση επί του Πανιώνιου με 4-2.

Το συγκρότημα του Νίκου Κούστα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 στο α’ μέρος, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και πραγματοποιώντας μια… εμφάνιση από άλλο πλανήτη στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο, δηλαδή την πρόκριση απέναντι στον Ιστορικό.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με γκολ του Δρίτσα.

Στο 24′ έγινε το 0-2 με τον Ζαμάνη μετά από σέντρα του Κουτσάκη όμως η Κηφισιά απάντησε γρήγορα και στο 29′ ο Ζέλο με σουτ έκανε το 1-2.

Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση. Αρχικά στο 62′ ο Διονέλλης με σουτ-κεραυνό έκανε το 2-2, με τον Παυλάκη στο 65′ να σημειώνει με σέντρα σουτ το 3-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Ρεντζής με προβολή μετά από σέντρα του Κοντογιάννη.

Συνθέσεις

ΑΕ Κηφισιάς : Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Διονέλλης, Κουτσογκιλας, Παπαγγελής (25′ Τζέλη), Τόσκα (46 Παυλάκης), Ρέντζης, Γκοτοβος (77 Μαμιδάκης), Τετέι, Ζέλο (46 Κοντογιάννης), Θέος (46 Παπασάββας)

Πανιώνιος : Αυγερινός, Τριάντης, Κούτρας, Καραβίδας, Τσαπατσάρης, Κουτσάκης, Ζαμάνης, Παπαδόπουλος, Λιούμης, Νίνο (46′ Πρόης), Δρίτσας.

*με στοιχεία από το soccerlive.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected