Κύπελλο Ελλάδος

Ιστορική πρόκριση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας

Μπορεί να αντιμετώπιζε σημαντικές απουσίες και να προέρχεται από ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κλήθηκε να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην μακρόχρονη ιστορία του. 

Ο “Γηραιός” του Γιάννη Χόντια υποδέχθηκε στο Ξυλόκαστρο την Κορωνίδα Κοιλάδας, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, σε νοκ άουτ παιχνίδι για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του εξαιτίας τραυματισμών που είχαν προκύψει όλο το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε όλο το παιχνίδι οι αθλητές του Γιάννη Χόντια εκτελούσαν πιστά το πλάνο που είχε χαράξει μέσα στο γήπεδο. Στιβαροί, με πολλά τρεξίματα και εξαιρετικές τοποθετήσεις, με έναν μαγικό Ηλία Κουρούμαλη, με όλους να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100%, κατάφεραν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι.

Εκεί η ομάδα της Κορινθίας ήταν πιο εύστοχη και με σκορ 4-3 πήρε τη σπουδαία πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις

Ηρακλής Ξυλοκάστρου : Πιλιαφάς, Κουρούμαλης Η., Σκούρας, Μαστρογιαννόπουλος, Μανώλης, Διαμαντόπουλος Α., Διαμαντόπουλος Γ., Γκίνη, Ματθαιόπουλος Κ., Σταματούλης, Καφαντάρης Μ. Αγωνίστηκαν και οι Σιετής, Ντερβίση, Δρίτσας Π.

Κορωνίδα Κοιλάδας : ενημερώνεται…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected